FÖRRÄTTER
-
marinerade gröna oliver (63)
-
6 st friterade kycklingvingar marinerade i bbq-sås serveras med husets dressing (99)
-
majschips
med guacamole och bravasås (88)
med ost, guacamole och bravasås (103)
med nötfärs, picklad rödlök och guacamole (123)
-
rostad bröd med vitlöks- och persiljesmör (48)
-
rostad bröd med riven tomat och vitlöksolja (50)
-
ibericoskinka, 50 g (162)
-
manchego 3 och 6 mån, tryffelmanchego, kryddbröd och fikonmarmelad (156)
-
manchego 3 mån, serranoskinka, ibericochorizo och ibericosalchichon (156)
TAPAS
Vegetariska
-
marinerade kronärtskockor (89)
-
vitlöksfrästa champinjoner (89)
-
kall tomatbaserad grönsakssoppa, toppad med krutonger (68)
-
halloumiburgare med picklemajonäs, ost, tomat och picklade rödlök (87)
-
friterade potatisklyftor med aioli och bravasås (65)
-
friterade padronpaprikor (84)
-
friterad getost, serveras med tomatmarmelad (86)
-
rödbetor med karamelliserad getost, honung och pinjenötter (88)
-
potatisomelette med tomatsås (75)
Fisk & Skaldjur
-
inlagda anjovisfiléer med chimichurri (75)
-
krämmig buffelmozzarella med basilikaolja och fiskrom (92)
-
friterade bläckfiskringar, serveras med aioli (98)
-
vitlöksfrästa vildfångade tigerräkor (99)
-
vitlöks- och chilifrästa vildfångade tigerräkor (99)
-
blåmusslor i vitvin och grädde, serveras med vitlöksbröd (163)
-
tacos fyllda med friterad torsk, toppad med picklad rödlök och guacamole (145)
-
tunnskivad hälleflundra med chilisås (98)
-
halstrad tonfisk, serveras med teriyaki (98)
KÖTT & FÅGEL
-
spanska köttbullar i tomatsås (99)
-
kroketter med ibericoskinka, serveras med bravasås (98)
-
långbraserad chorizo i tomatsås (98)
-
friterade baconlindade dadlar (93)
-
flankstek med chimichurri och majs (105)
-
hamburgare med picklemajonäs, ost, tomat och karamelliserad lök (87)
-
rostad bröd med flankstek, chimichurri och chiliaioli (112)
-
quesadilla med kyckling och paprika, serveras med chiliaioli (95)
HUVUDRÄTTER
-
blandad sallad med marinerade grönsaker (zucchini, aubergine, paprika, kronärtskocka och haricots verts), serveras med örtdressing
med hanskalade räkor (245)
med halloumi (229)
-
saffrankryddat ris med skaldjur
1 person (289)
2+ personer (259 p.p.)
-
kycklingfilé, serveras med vitlökssås potatis och grönsaker. 197
-
tomatbaserad skaldjurssoppa med tigerräkor, musslor, havskräftor och bläckfisk, serveras med vitlöksbröd (259)
efterrätter
-
friterad bakverk
med chocklad (78)
med chocklad och vaniljglass (98)
-
kanel- och citruspudding med karamellisera socker (82)
-
vaniljglass med frukt och chokladsås (98)
-
vitchoklad- och pistaschfondant, serveras med vaniljglass och valnötter (98)
-
apelsintryfflar (47)