FÖRRÄTTER
-
marinerade gröna oliver
63
-
6 st friterade kycklingvingar marinerade i bbq-sås serveras med husets dressing 99
-
majschips, serveras med guacamole och bravasås
88
-
majschips, nött kot och picklad rödlök serveras med guacamole och bravasås
103
-
majschips, medpulled pork och picklad rödlök serveras med guacamole och bravasås
123
-
rostad bröd med vitlöks- och persiljesmör
48
-
rostad bröd med riven tomat och vitlöksolja
50
-
ibericoskinka, 50 g
162
-
manchego 3 och 6 mån, tryffelmanchego, kryddbröd och fikonmarmelad
156
-
manchego 3 mån, serranoskinka, ibericochorizo och ibericosalchichon
156
TAPAS
Vegetariska
-
marinerade kronärtskockor
77
-
vitlöksfrästa champinjoner
86
-
halloumiburgare med picklemajonäs, ost, tomat och picklade rödlök 84
-
friterade potatisklyftor med aioli och bravasås
64
-
friterade padronpaprikor
82
-
friterad getost, serveras med tomatmarmelad
85
-
rödbetor med karamelliserad getost, honung och pinjenötter
85
-
potatisomelette med tomatsås
69
Fisk & Skaldjur
-
inlagda anjovisfiléer med chimichurri
65
-
friterade bläckfiskringar, serveras med aioli
92
-
vitlöksfrästa vildfångade tigerräkor
99
-
vitlöks- och chilifrästa vildfångade tigerräkor
99
-
blåmusslor i vitvin och grädde, serveras med vitlöksbröd
153
-
tacos fyllda med friterad torsk, toppad med picklad rödlök och guacamole
145
-
tunnskivad hälleflundra med chilisås
96
-
halstrad tonfisk, serveras med teriyaki
96
KÖTT & FÅGEL
-
spanska köttbullar i tomatsås
104
-
långbraserad chorizo i tomatsås
88
-
friterade baconlindade dadlar
85
-
flankstek med chimichurri och majs
103
-
hamburgare med picklemajonäs, ost, tomat och karamelliserad lök
84
-
rostad bröd med flankstek, chimichurri och chiliaioli
108
-
långbakad oxbringa, serveras med potatismilhojas
96
-
quesadilla med kyckling och paprika, serveras med chiliaioli
91
HUVUDRÄTTER
-
Oxfilémedaljonger 200 gr Serveras rödvinssky och potatis 315
-
saffrankryddat ris med skaldjur
• 1 person
269
• 2+ personer
249 p.p.
-
kycklingfilé, serveras med vitlökssås potatis och grönsaker. 197
-
tomatbaserad skaldjurssoppa med tigerräkor, musslor,havskräftor och bläckfisk , serveras med vitlöksbröd. 259
efterrätter
-
friterad bakverk
• med chocklad
78
• med chocklad och vaniljglass
98
-
kanel- och citruspudding med karamellisera socker
82
-
vaniljglass med frukt och chokladsås
82
-
vitcpistaschfondant, serveras med vaniljglass och valnötter
98
-
apelsintryfflar
47